Kirkenes Danseklubb

Klubben for alle <3

Velkommen til oss

Kirkenes Danseklubb (tidligere Sør-Varanger Swingklubb) ligger i Sør-Varanger kommune i Finnmark, i Troms og Finnmark fylke. Klubben ble stiftet 01.04.1989, og har hatt Swing dans som kjerne aktivitet. Vi har i mange år arrangert Sosialdans en kveld hver uke for voksne. Det har også vært arrangert Boogie Woogie for barn, der de også deltok i konkurranser. Fra 2014 til 2018 hadde vi også tilbud for barn, der vi hadde kurs i varierte danse sjangere som freestyle, hip hop, jazzballett m.m. Siden 2019 har vi dessverre ikke hatt instruktør til barnedans, men dette ønsker vi å jobbe videre med. Kirkenes Danseklubb er en klubb for alle nivåer, fra nybegynnere til videre kommende. Vi har i mange år hatt voksne som konkurrer i Folkeswing og Boogie Woogie, både nasjonalt og i nordisk mesterskap. Vi har jevnlig oppvisninger i lokalsamfunnet på kjøpesenter og på inviterte arrangement. Vi har også oppvisning på eldresenter for beboere og personalet fast en kveld hver måned. I 2014 og 2018 arrangerte klubben vår NNM i Swing & Rock`n Roll med god suksess. Vi arrangerer også følgende kurs: Grunnkurs i West Coast swing. Grunnkurs og Tur og teknikk kurs i Folkeswing. Grunnkurs og videregående kurs i Linedance. Vi arrangerer også kurs med eksterne instruktører fra Norges Danseforbund. Dans er noe alle kan delta på, da det skaper glede, er sosialt og ikke minst gir god mosjon. VELKOMMEN TIL DANSEMORRO MED OSS :)

Klasser og kurs

Vi avventer Linedance inntil videre, da vi er på utkikk etter en ny instruktør. Ny informasjon vil komme.

Linedance
Vi avventer Linedance inntil videre, da vi er på utkikk etter en ny instruktør. Ny informasjon vil komme.

Folkeswing Sosialdans hver onsdag kl 1900 på Ofelas Arena 🤩💃🕺

Folkeswing sosialdans
Folkeswing Sosialdans hver onsdag kl 1900 på Ofelas Arena 🤩💃🕺

Bli medlem

Kirkenes Danseklubb er underlagt Norges Danseforbund. Ønsker du å bli medlem i klubben vår kan du sende en medling til Alice på mob: 40492289, eller logge deg inn på minidrett.no Der kan du lett lage deg en profil og søke opp Kirkenes Danseklubb og be om memdlemskap. 
 
IMG_0749

Kursvirksomhet vår 2024

Vi arrangerer nybegynnerkurs og kurs for viderekommende både i Folkeswing. Klikk på boksen under eller følg oss på vår Facebook side for kommende kurs. 
IMG_0363

Dansekurs for akkurat deg

Alt du trenger for å melde seg på dansekurs hos oss er at du har lyst til å lære og danse. Du trenger ikke ha noen dansekunnskaper fra før for å være med på nybegynnerkurs i Folkeswing eller Linedance. Her lærer du absolutt alt helt fra starten av. Vår misjon med å lære å danse er at vi sammen skal ha det gøy på dansegolvet. Kirkenes Danseklubb har drevet med dans og kurs i over 30 år, og har hatt hundrevis av førnøyde kursdeltakere. De ulike kursene kan du lese om og melde deg på under NYHETER. Vilegger ut fortløpende informasjon når vi arrangerer kurs. 
IMG_7694

Nyheter

IMG_8416

Ønsker alle en GOD og DANSEGLAD sommer 😃☀️💃🕺🏼

19.06.2024

GOD SOMMER 😃☀️💃🕺🏼
Ønsker alle en GOD og DANSEGLAD sommer 😃☀️💃🕺🏼 19-06-2024
IMG_6052

NM og NNM 2024 🤩💃🕺🏼

06.01.2024

NM og NNM 2024
NM og NNM 2024 🤩💃🕺🏼 06-01-2024