Instruktørene

Frank Fiskebeck

Frank Fiskebeck er født i 1965 og har vært medlem i klubben siden den startet opp. Han har sittet som leder i Kirkenes Danseklubb i mange år, og har mange års erfaring som danser, instruktør i Folkeswing, Boogie Woogie og Linedance.

Trine Høiberget

Trine Høiberget ble født i 1960 og har vært medlem i klubben siden den startet opp. Hun har fungert som nestleder i Kirkenes Danseklubb i mange år. Etter en liten pause fra styret ble hun I 2021 valgt inn igjen som styremedlem. Hun har mange års erfaring som danser, instruktør i Folkeswing, Boogie Woogie og Linedance.

Alice Sivertsen

Alice Sivertsen har vært medlem i Kirkenes Danseklubb siden 2012 og sitter nå som nesteleder i klubben. Fungerer også som instruktør i Folkeswing og Linedance.

John-Kåre Koberg

John-Kåre Koberg har vært medlem i Kirkenes Danseklubb siden 2000 tallet og sitter nå som styremedlem i klubben. Han fungerer også som instruktør i Folkeswing.